Image by HiveBoxx

SHOOT

BOOST

bouwhuis

BOOST uitgelegd

Het komt steeds vaker voor dat wij gevraagd worden hoe een gedateerde woning het beste gepresenteerd kan worden voor verkoop. Wij gaan, samen met de makelaar, de betreffende woning bekijken. In 90% van de gevallen gaat het om woningen die in de verkoop komen omdat de eigenaar door ouderdom en ongemakken kleiner of ondersteunend is gaan wonen of nog vaker helaas door overlijden. Tijdens ons bezoek stellen we vast wat de mogelijkheden zijn om de woning zo goed mogelijk in de markt te zetten.

Er zijn ook een paar hele goede redenen waarom dit meer dan de investering waard is. Natuurlijk zijn daar extra kosten aan verbonden maar er zijn ook minstens twee redenen waarom deze investering eigenlijk geen vraagteken meer is:

 

  1. De makelaar heeft, als klant van SHOOT, een unieke troef in handen door de samenwerking met ons. Daardoor kunnen wij samen ook echt een verschil maken in de markt door deze unieke dienst aan te bieden voor de meest succesvolle verkoop. En dat allemaal op 1 adres! 

  2. De verkopers worden nu echt ontlast en echt geholpen door hun makelaar...en wij regelen dat!

Wij bieden deze pakketten alleen aan in combinatie met onze SHOOT Vastgoed in Beeld producten Neem daarom vandaag nog contact op en start de samenwerking!

Woning leegruimen

Leegruimen om de woning foto-klaar en verkoopklaar te maken ontlast en helpt de bewoners, de kinderen, kleinkinderen, bewindvoerders of erfgenamen in een vaak toch al lastige tijd.

Alleen de waardevolle spullen worden door de verkopende partij uit de woning gehaald.

Daarna neemt de makelaar de sleutel over en samen met SHOOT starten we de overeengekomen werkzaamheden t/m de oplevering van het beeldmateriaal voor de verkoop van de woning. Vinden wij alsnog foto’s of waardevolle spullen? Deze worden alsnog overhandigd.

Woning make-over

Make-over van de woning levert een aangenaam frisse indruk op en trekt nog makkelijker ook de potentiële kopers die anders afhaken door de indruk dat er wel heel erg veel aan de woning moet gebeuren. In veel gevallen gaat het om schilderen van wanden, plafonds, kozijnen en plinten, deuren maar ook het aanbrengen van een bijvoorbeeld een betonlook of houtlook vloer maakt een waanzinnig verschil. Waar nodig een puntje op de i met ons styling team. Het zal een positieve impact hebben op de uiteindelijke vraagprijs en mogelijk ook op de snelheid van de verkooptransactie. De extra kosten worden in de meeste gevallen door de hogere vraag-, verkoopprijs ruimschoots terugverdiend. SHOOT-vib is het aanspreekpunt!

2016-2019 © Copyright SHOOT - Vastgoed in beeld

Website Design by www.gotitasia.com