top of page
Vastgoed BOOST

Vastgoed BOOST

 Het waarom van BOOST...

 • een huis vol spullen, die jarenlang zijn opgespaard.

 • gedateerde woningen, waarin al jaren niet is geïnvesteerd, die hoognodig aan een opfrisbeurt toe zijn

 • mensen die een woning erven en veel werk moeten verrichten om deze woning verkoopklaar krijgen 

 • mensen die veel kleiner gaan wonen en een overschot aan meubels en spullen moeten kwijtraken

 

Als ondernemend makelaar zoek je naar…

 • hoe jij je ECHT kunt onderscheiden van andere makelaars in mijn regio?

 • hoe jij je klanten werk uit handen kunt nemen door ze iets bijzonders/extra’s aan te bieden

 • mogelijkheden om de verkoopprijs van de woning te verhogen

 

Vastgoed BOOST is een unieke dienstverlening en kan als aparte dienst of gecombineerd met fotografie en video geregeld worden. Dat is pas ontzorgen! 

Wat doen we:

 • Samen met de makelaar en verkoper bekijken we de woning.

 • We adviseren de makelaar en verkoper welke minimale verbeteringen de verkoopwaarde maximaal verhogen

 • We voeren de (geselecteerde) oude spullen duurzaam af

 • Geef de woning een BOOST: een likje verf, het verwijderen of vervangen van oude vloerbedekking. Maar ook fatsoeneren van de tuin of een algehele schoonmaakbeurt. Alles wat belangrijk is voor een opfrisbeurt/mini-make over.

 • Na de BOOST wordt de woning gefotografeerd en dat allemaal met een gemiddelde doorlooptijd van 2 weken. 

Wil je SHOOT Vastgoed BOOST inzetten? Bel ons of laat je gegevens achter, wij nemen contact met je op!

BOOST uitgelegd

Het komt steeds vaker voor dat wij gevraagd worden hoe een gedateerde woning het beste gepresenteerd kan worden voor verkoop. Wij gaan, samen met de makelaar of verkoper, de betreffende woning bekijken. In 80% van de gevallen gaat het om woningen die in de verkoop komen omdat de eigenaar door ouderdom en ongemakken kleiner of ondersteunend is gaan wonen of nog vaker helaas door overlijden. Maar ook wanneer de woning al even geen aandacht heeft gehad en dit nu bij de verkoop toch de nodige aandacht mag hebben. Tijdens ons bezoek stellen we vast wat de mogelijkheden zijn om de woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. 

Er zijn goede redenen waarom dit de investering waard is. 

 

 1. De makelaar heeft, als klant van SHOOT, een unieke troef in handen door de samenwerking met ons. Daardoor kunnen wij samen ook echt een verschil maken in de markt door deze unieke dienst aan te bieden voor de meest succesvolle verkoop. En dat allemaal op 1 adres! 

 2. De verkopers worden nu echt ontlast en echt geholpen door hun makelaar...en wij regelen dat!

Vastgoed BOOST, geef ons de sleutel en wij doen de rest!

Woning leegruimen

Leegruimen om de woning foto-klaar en verkoopklaar te maken ontlast en helpt de bewoners, de kinderen, kleinkinderen, bewindvoerders of erfgenamen in een vaak toch al lastige tijd.

Alleen de waardevolle spullen worden door de verkopende partij uit de woning gehaald.

Daarna neemt de makelaar de sleutel over en samen met SHOOT starten we de overeengekomen werkzaamheden t/m de oplevering van het beeldmateriaal voor de verkoop van de woning. Vinden wij alsnog foto’s of waardevolle spullen? Deze worden alsnog overhandigd.

Woning make-over

Make-over van de woning levert een aangenaam frisse indruk op en trekt nog makkelijker ook de potentiële kopers die anders afhaken door de indruk dat er wel heel erg veel aan de woning moet gebeuren. In veel gevallen gaat het om schilderen van wanden, plafonds, kozijnen en plinten, deuren maar ook het aanbrengen van een bijvoorbeeld een betonlook of houtlook vloer maakt een waanzinnig verschil. Waar nodig een puntje op de i met ons styling team. Het zal een positieve impact hebben op de uiteindelijke vraagprijs en mogelijk ook op de snelheid van de verkooptransactie. De extra kosten worden in de meeste gevallen door de hogere vraag-, verkoopprijs ruimschoots terugverdiend. SHOOT-vib is het aanspreekpunt!

bottom of page