Video en social media

Soms zegt een bewegend beeld meer dan 1.000 foto’s 

Professioneel vastgelegd en uitstekend gemonteerd

Soms met muziek of tekst als toelichting

Voor gebruik op social media of je eigen website

 

SHOOT zet hiervoor verschillende videotechnieken in: 

 

  • Drone video: In vogelvlucht een woning/pand, tuin/landgoed, privacy en buurt/omgeving prachtig in beeld gebracht. De omvang en/of ligging worden zo optimaal in beeld gebracht. 

 

  • Walkthrough video tour: Krachtige, mooie en korte video-impressies die een goed beeld geven van de mogelijkheden en sfeer van een object, waardoor ze eenvoudig gebruikt kunnen worden in social media promoties. 

 

  • Social Media: extra korte, sprekende filmpjes die jouw object presenteren

 

Wil je jouw vastgoed/interieur door SHOOT met video in beeld brengen?

Is er een mogelijkheid om de waarde van jouw object te verhogen? 

Dan zetten we Vastgoed BOOST of styling in.

Social media teaser

Social media wordt een steeds belangrijker tool in het verkoopproces. Dit is onze vertaling van 'sneak peek'. Een frisse, onderscheidende manier voor een eerste inkijk in een nieuw aanbod! Potentiële kopers worden via social media kanalen op een unieke manier alvast warm gemaakt voor het nieuwe aanbod wat eraan komt. 

Premium Video

De premium video geeft vastgoed een luxere, fijnere en hoogwaardigere beleving waardoor kopers of huurders zich nog meer kunnen inleven en aangetrokken zullen voelen.

Walkthrough video

Met alle moderne media is een woningvideo onmisbaar in een complete presentatie. Een basis walkthrough video zorgt ervoor dat een kijker een nóg beter beeld krijgt van de indeling en de ligging van een object. Tenslotte zorgt het toevoegen van een video op Funda voor een hogere ranking in het getoonde aanbod en daarmee verbetert dus de vindbaarheid.