top of page

Video en social media

Elke uniek vastgoed object vastgelegd gemonteerd, soms met muziek of tekst als toelichting voor gebruik op social media of je eigen website

 

  • Drone video: In vogelvlucht een woning/pand, tuin/landgoed, privacy en buurt/omgeving prachtig in beeld gebracht. 

 

  • Walkthrough video: Krachtige, mooie en korte video-impressies die eenvoudig gebruikt kunnen worden in social media promoties. 

 

  • Social Media pitch: extra korte, sprekende filmpjes

Is er een mogelijkheid om de waarde van jouw object te verhogen? 

Dan zetten we Vastgoed BOOST of styling in.

Social media teaser

Social media wordt een steeds belangrijker tool in het verkoopproces. Dit is onze vertaling van 'sneak peek'. Een frisse, onderscheidende manier voor een eerste inkijk in een nieuw aanbod! Potentiële kopers worden via social media kanalen op een unieke manier alvast warm gemaakt voor het nieuwe aanbod wat eraan komt. 

Premium Video

De premium video geeft vastgoed een luxere, fijnere en hoogwaardigere beleving waardoor kopers of huurders zich nog meer kunnen inleven en aangetrokken zullen voelen.

Walkthrough video

Met alle moderne media is een woningvideo onmisbaar in een complete presentatie. Een basis walkthrough video zorgt ervoor dat een kijker een nóg beter beeld krijgt van de indeling en de ligging van een object. Tenslotte zorgt het toevoegen van een video op Funda voor een hogere ranking in het getoonde aanbod en daarmee verbetert dus de vindbaarheid. 

bottom of page